Condities en leveringsvoorwaarden

button_geqybyygmgy
1.0  Algemeen

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten met Christmas4you2. Er kan slechts van worden afgeweken na schriftelijke overeenkomst met Christmas4You2. Zowel Christmas4you2 als de klant erkennen digitale communicatie (lees: internet) en zullen de geldigheid of het juridisch effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie digitaal is.

 

 

2.0 Prijzen & Verzendkosten

Alle prijzen op de site zijn consumentenprijzen in euro's inclusief BTW. Voor de  verzending van de goederen brengen wij u een bedrag in rekening.

 

3.0 Betaalwijze & verzending

Christmas4you2 hanteert de volgende betaalmogelijkheden:

·        Vooruitbetaling via giro of bank op Iban NL46KNAB0255426364 t.n.v. Christmas4You2 in Leeuwarden

·        betaling via iDEAL

·        betaling via Creditcard

·        betaling via Paypal

De shop en de betalingssystemen zijn beveiligd via SSL-ondersteuning (Secure Socket Layer). Dit systeem is te herkennen aan het tekentje van het gesloten slotje.

 

U ontvangt na uw bestelling een automatisch aangemaakte bevestiging.

Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen naar u verstuurd.

 

Wij versturen dagelijks de bestellingen.  Indien gewenst sturen wij u een bevestiging met informatie wanneer het pakket wordt verzonden.

 

4. Retourneren

De klant heeft het recht om de ontvangen goederen binnen 14 dagen aan Christmas4you2 te retourneren, onder de navolgende voorwaarden:

·        De retourzending dient altijd van tevoren per e-mail te worden aangemeld.

·        De retour gezonden artikelen dienen onbeschadigd, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.

·        De aankoopkosten van het artikel worden door Christmas4you2 zo snel mogelijk geretourneerd.

·        Na Kerst kunnen geen artikelen retour worden genomen, ook niet als de hierboven genoemde termijn nog niet is verstreken.

 

5.0 Eigendom

Alle aan de klant geleverde goederen blijven eigendom van Christmas4you2 totdat alle openstaande bedragen volledig zijn voldaan.

 

6.0 Reclamaties

De klant dient reclamaties in verband met een ondeugdelijk product binnen 48 uur na ontvangst van de goederen per e-mail of per post aan Christmas4you2 te melden. Na deze termijn worden geen reclamaties meer aanvaard.

 

7.0 Rechtspositie

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Christmas4you2 is het Nederlandse recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.

 

8.0 Weigering zending

Als de zending geweigerd wordt of niet afgeleverd kan worden door de bezorger wordt het pakket automatisch geretourneerd naar Christmas4you2. Als de klant het artikel niet meer wil hebben wordt het aankoopbedrag minus de door Christmas4you2 gemaakte verzendkosten geretourneerd.