Privacy

log08

Privacy statement Christmas4you2

 

Christmas4you2 respecteert de privacy van alle klanten van haar site en behandelt de informatie die u geeft met zorg. Christmas4you2 draagt zorg voor vertrouwelijke behandeling van uw gegevens.

 

Wat houdt dit in?

De gegevens die u verschaft zijn nodig om uw bestelling vlot en makkelijk te kunnen laten verlopen. Tevens hebben wij deze nodig om u te informeren over de voortgang van uw bestelling en zo nodig contact met u op te nemen over de status of eventuele vragen.

Christmas4you2 stelt uw gegevens niet ter beschikking aan derden anders dan wanneer dit nodig is voor de correcte uitvoering van uw bestelling (bijvoorbeeld voor de verzending). 

 

Christmas4you2 verkoopt geen van uw gegevens aan derden en gebruikt uw gegevens uitsluitend met uw toestemming om u te informeren over producten, aanbiedingen, acties en evenementen waar Christmas4you2 staat.

 

De site van SChristmas4you2 maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de site te vergemakkelijken en om de site verder te verbeteren. Aan deze informatie is geen persoonlijke informatie verbonden.

 

De bestellingen en betalingen zijn beveiligd via de zgn. SSL-ondersteuning (Sucure Socket Layer). Dit systeem is te herkennen aan het tekentje van het gesloten slotje.