• Beschrijving

 

Prijzen & Verzendkosten

Alle prijzen voor de kerstartikelen op de site van Christmas4you2.net zijn consumentenprijzen in euro's inclusief BTW. Voor de  verzending van de goederen brengen wij u een bedrag in rekening, aangegeven bij 'Verzending & betalen'.

 

 

Betaalwijze & verzending

Christmas4you2 hanteert de volgende betaalmogelijkheden:

·         Vooruitbetaling binnen via giro of bank op Iban NL46KNAB0255426364 t.n.v.  Christmas4you2 in Leeuwarden

·         Betaling via iDEAL.

·         Betaling onder rembours.

De shop en de betalingssystemen zijn beveiligd via de zgn. SSL-ondersteuning (Secure Socket Layer). Dit systeem is te herkennen aan het tekentje van het gesloten slotje.

 

U ontvangt na uw bestelling een automatisch aangemaakte bevestiging.

Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen naar u verstuurd.

 

Wij versturen dagelijks de bestellingen. Indien gewenst sturen wij u een bevestiging met informatie wanneer het pakket wordt verzonden.

 

 

 

 

Eigendom

Alle aan de klant geleverde goederen blijven eigendom van Christmas4you2 totdat alle openstaande bedragen volledig zijn voldaan.

 

 

Reclamaties

De klant dient reclamaties binnen 24 uur na ontvangst van de goederen per e-mail of per post aan Christmas4you2 te melden. Na deze termijn worden geen reclamaties meer aanvaard.

 

 

Teruggave garantie

De klant heeft het recht om de ontvangen goederen binnen 7 dagen aan Christmas4you2 te retourneren, onder de navolgende voorwaarden:

·         De retourzending dient altijd van tevoren per e-mail te worden aangemeld.

·         De retour gezonden artikelen dienen onbeschadigd in de originele verpakking, deugdelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.

·         De aankoopkosten van het artikel worden door Christmas4you2  zo snel mogelijk geretourneerd (exclusief de verzendkosten).

 

 

Rechtspositie

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van Christmas4you2 is het Nederlandse recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter.